Velkommen...

..hyggelig at du ser innom bloggen min. Legg gjerne igjen et spor..

søndag 2. januar 2011

...julen har passert...

...Her har julen kommet og gått brått, i mitt hode... Så hektisk i forkant og så mye å gjøre, julaften, god mat, litt fri og.... så var det januar... Samme hvor hyggelig det er, så er julen over for meg rett over i januar,... åkke som.
Dermed så er morgendagen satt av til å pakke ned julen... i butikken har det allerede begynt å komme små hint av våren og jeg gleder meg veldig til å se resten av det som kommer....strålende fornøyd med juletreet, spesielt i år. Mannen plukker det ut hvert år uten annen innblanding fra meg. Her i huset er juletreet blitt guttas greie..


...på kjøkkenet ved siden av klokka, har jeg hengt opp et lite titteskap... eh..*kremt* til Elin fra julenissen... jeg har lyst på ett til... :)

...nå skal jeg nyte den siste kvelden av jula med gutta..

GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN!!
Elin

1 kommentar:

  1. Riktig Godt Nytt År til deg og familien. Håper 2011 måttebringe dere hell og lykke. Kan tenke meg du har hatt noen hektiske dager i butikken før jul. Så fin gave du fikk av julenissen. Fnis. Det har du helt sikkert gjort deg fortjent til. Jeg er stadig innom Kremmerhuset i Ski, og jeg må si at det er ufattelig mye fint der. Stor nyttårsklem

    SvarSlett