Velkommen...

..hyggelig at du ser innom bloggen min. Legg gjerne igjen et spor..

søndag 17. juli 2011

...kjøkkenskuffer ferdigmalt...

...i dag er den første ferieuka over for min del,...det blei ei uke som skulle brukes til å ta igjen litt tapte ting i heimen.. og det er jo som regel nok å ta av... det har blitt en god del maling de siste par årene, men det faller seg naturlig når jeg ikke kan fordra furu, og rekkehuset vi bor i mest sansynlig er bygget på tidlig 80- tallet..

...kjøkkenet er nå likevel av nyere dato, hjemmesnekret sådann, av de som bodde her før oss.. Maling av skapene, som dere kan se i eldre innlegg, gikk helt fint, men etter å ha malt ferdig alle de profilerte skuffefrontene denne uka, skulle jeg gjerne hatt et par ord med denne kjøkkensnekkeren... jeg er IKKE enig i at så mye lister og kriker og kroker er bare pent og praktisk nei..

...men nå etter fire dagers iherdig maling og fem strøk, er jeg glad!

...det gjenstår litt småting, som maling av kantene inn mot komfyren osv...men det kan gjøres på en ettermiddag...

...dype skuffer kan fort bli både kaos og kontroll... kanskje dette vil se ut som kaos for noen, men for meg er det ordning och reda!!

...trivelig søndag alle sammen. jeg skal legge ut på tur på min forskuddsbursdagsgave:))
Elin

1 kommentar:

  1. Så fint det blir. Kan tenke meg det er en stor jobb. Jeg hadde aldri klart å fullføre noe slikt. Jeg syntes det ser ut som veldig ordning og reda. Ha en super tur, og grattis når dagen kommer. Sølvi

    SvarSlett