Velkommen...

..hyggelig at du ser innom bloggen min. Legg gjerne igjen et spor..

onsdag 6. januar 2010

...et lite prosjekt...

....her skulle det vel strengt tatt vært et "før" bilde... men jeg blei litt for ivrig etter å komme i gang, så kameraet lot jeg ligge...
Jeg klarte lenge ikke gjøre meg opp noen mening om denne firearmede lysestaken... den var i utgangspunktet blåsort...litt i tristeste laget for meg... dermed gjøv jeg løs på den med grunning og en lys grå farge utenpå der igjen......og det blei jo fint det,...men det var liksom ikke helt det utseendet jeg var ute etter.......mange flotte detaljer....... men så...etter litt mishandling med et fint sandpapir......fikk den et mer slitt uttrykk!...helt etter min smak, så jeg blei ganske så fornøyd med resultatet.3 kommentarer:

 1. Heisann du. Riktig godt nytt år ;) Den kandelaberen ble jo kjempe flott. Tror jeg har sett slike blåsorte og er enig i at denne ble flott. Ikke så mye som skal til alltid ;)

  Ha en flott vinterdag ;)

  SvarSlett
 2. Ja, den ble fin! Jeg gjorde noe lignende med en kubbelysekrone som vi har på hytta. Den var opprinnelig svart smijern, ganske grov design. Jeg sølte ivei med lys grunning og brent umbra lasering. Ble på langt nær så fin som din, og jeg var veldig usikker på resultatet, men den passer i det røffe miljøet. Det geniale du gjorde var å få fram det mørke under.

  SvarSlett
 3. Hei Elin! Du er så flink alså;) Klem Inger

  SvarSlett