Velkommen...

..hyggelig at du ser innom bloggen min. Legg gjerne igjen et spor..

mandag 23. november 2009

Inspirert inspirert....! ..og peis....

Helt fantastisk dag i går! Utrolig generøst av Norwaystyle å la oss få se det nesten ferdige huset deres, siden vi har tenkt å bygge det samme. Takk Sølvi, det satte jeg stor pris på. Det var en fryd å se, og ikke minst en haug med gode tips og triks. Alltid mye å huske på når man skal bygge eget. Det var vel verdt den lange turen og vel så det.
Så er det bare å gå i dybden. Jeg må nok lage et eget system til oss, der vi kan arkivere ideer i papirutgaver. Det hoper deg viss raskt opp, når jeg i mitt hode allerede har møbelert og plassert i det meste av huset.
I morgen skal vi dra en kjapp tur og se på et spesielt badekar vi har lyst på. Vi tar det i nærmere øyesyn for å se om det står til forventningene vi har lagt oss opp.

I tillegg så vi i går kveld på hva slags type peisløsning vi ønsker i allrommet. Det blir nok noe i den samme stilen som på bildet! Vi falt veldig for denne.

5 kommentarer:

 1. Knalltøff peis. Jeg skjønner godt at dere falt for denne.

  Tusen takk for den koselige hilsenen hos meg. Formen er heldigvis bedre ;)

  Ha en fin dag ;)

  SvarSlett
 2. Jeg også liker den peisen veldig godt! Tidløs og tøff! Ha en fin kveld. Klem

  SvarSlett
 3. Det var kjempehyggelig å ses :-). Utrolig stilig peis, og ikke minst - jeg ser at den vil passe veldig godt inn i huset. Smart og dekorativt sted å ha veden på også.

  SvarSlett
 4. Det ligger en overraskelse til deg inne på bloggen min :-). God helg.

  SvarSlett
 5. Jeg leste det! Tusen takk, så utrolig koselig!

  SvarSlett