Velkommen...

..hyggelig at du ser innom bloggen min. Legg gjerne igjen et spor..

onsdag 24. februar 2010

...Bolig PLUSS...

...etter å ha tråla interiørblader i månedsvis så er Bolig PLUSS på topp tre for min del. Spesielt denne utgaven...*sukk*...for et fantastisk flott sveitserhus. Mix av gammelt og nytt...store vinduer og stor takhøyde... Mye inspirasjon jeg skal ta med meg videre her.
Da vi startet å drømme om nytt hus, var jeg helt besatt av at alt MÅ være hvitt!! Altså alle tak og vegger... Det kommer nok av at alle de steder vi til nå har bodd har vært preget av midlertidige løsninger når det gjalt farger osv. Det vil si at vi kanskje ikke bodde lenge nok på et sted så vi syntes det var "verdt bryet" med å male... så jeg har nok lukket øynene for en del grusomme farger rundt meg...

...men.......det er farger som disse, i denne reportasjen,.. som har fått meg bort fra hvitt. I alle fall i alle rom... :)

....legg også merke til de breie gulvlistene. Kjempetøft! Det kan dere se et flott eksempel på her, i bloggen Anettes Hus.
Der er det på bildet satt sammen en brei list av tre separate lister. Superfint, synes jeg, så det er notert i boka mi.

...og så badekar da... jeg føler jeg gnåler veldig om det, og noen ganger lengter jeg så etter et badekar at jeg holder på å forgå!
Dette badekaret er jo flott til denne type hus, men dessverre ikke helt min stil. Jeg skal nok klare å finne noe fint som passer godt likevel......ha en fin kveld alle innesnødde...

Elin

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar