Velkommen...

..hyggelig at du ser innom bloggen min. Legg gjerne igjen et spor..

søndag 23. mai 2010

Fornøyd med resultatet..

...alle underveis-bildene ser ut til å har forsvunnet... eller det blei vel egentlig ikke tatt så mange av dem. Vi var mer opptatt av å bli ferdige. Vi er så fornøyde med resultatet. Disse bildene ble tatt i går kveld. I det andre hjørnet av stua står det nemlig fremdeles maleutstyr, verktøy o.l. Jeg MÅTTE bare rydde i et hjørne. Siden det meste av grovarbeidet er gjort, var det mulig å gjøre det litt levelig her igjen. Det går nok enda mange dager før alle vinduer og dører har fått sine siste malingsstrøk. Det som gjenstår er kortere lister som enten er ferdig malt og kan bare slås opp,noen som må males eller pusses på..... det var helt fantastisk å få ferdig det første vinduet i stua... og som dere kan se så er jo resultatet lyst og rent i forhold til den tapeten med borden som nå skjuler seg bak den nymalte veggen...


...når vinduer og dører er ferdige, gjenstår maling av selve kjøkkeninnredningen og trappa ned... Alt som er igjen av furu skriker jo etter maling nå. Det passer ikke inn lenger, og jeg er ikke lei meg for det :)

...nå skal jeg ta fatt på vindu nummer to i stua...
Ha en fin dag alle sammen.
Elin

2 kommentarer:

 1. Så spennende prosjekt og så er det så deilig å få alt lyst og flott!

  Oppdaget deg akkurat og har lagt meg som følger :) Var masse flott inspirasjon og flotte ting du syr :)

  Ha en flott dag!


  Tove

  SvarSlett
 2. Hei Elin!
  Denne bloggen kommer jeg til å følge med på :) Kjempekoselig å lese!
  Lurer bare på en liten ting.. Hvilken farge har dere brukt på vegger og vinduer? Vurderer om jeg skal ta malekosten fatt og fikse litt på stua selv skjønner du :)

  Stoor klem fra tidligere Kremmerhuset-Karina! :)

  SvarSlett