Velkommen...

..hyggelig at du ser innom bloggen min. Legg gjerne igjen et spor..

tirsdag 20. juli 2010

...gamle stoffer...

...som skal bli til puter...

...vel og merke etter ferietur... disse dagene har jeg mer enn nok med å komme i gjenge på jobb etter en uke borte, gjøre klar butikken til nattåpent, masse papirarbeid og ikke minst pakke! Vi reiser om fire dager...hjelp... i tillegg er det jo tusen andre ting som må gjøres før vi drar...bursdagen min på fredag utgår, rett og slett. For her blir det ikke tid til verken feiring eller kake... Det er faktisk helt greit.

...jeg er så heldig å ha en snill mamma som både vever og syr... der får vi lappet guttas bukser, noe som kommer godt med siden to aktive gutter på 5 og 11 betyr det samme som HULL PÅ KNÆRNE.... stort sett ofte.... mammas veverom er fylt med funn. Etter drøye kvarteret hadde jeg samlet sammen denne bunken med herlige, godt vaskende stoffer. Jeg måtte bare lukke øynene og ikke leite mer, det skulle da også bæres hjem.. :) Jeg gleder meg virkelig til å kunne sette meg ned og sy et par puter eller fler av dem...

...under her er har jeg funnet fram litt av det sølvtøyet jeg har... siden jeg var liten har jeg ikke vært særlig begeistret for å pusse sølv, så det blir til at det ligger på stas for det meste...
...gleder meg til jobb i mårra, skal planlegge til torsdagens langåpent og skru opp hyller i gangen og entreén her hjemme...det skjer saker og ting her.... i begge etasjer.... ;) Morro!


...ha en fortsatt strålandes kveld!
Tjohei! :)

1 kommentar:

  1. Hei og takk for besøket og for koselig kommentar. Hyggelig at du tok turen innom, vi hadde en kjempeflott dag alle sammen. Så masse nydelige stoffer, blir nok noen flotte puter. Håper du får en fin og hektisk dag på torsdag. Klem fra meg:))

    SvarSlett