Velkommen...

..hyggelig at du ser innom bloggen min. Legg gjerne igjen et spor..

mandag 5. juli 2010

...litt nye varer i butikken og hjemmekos...

....selv om det er morro med salg, så er det alltid stas med nye varer også! Når man har gått og sett på det samme en stund, er det godt og hvile øynene på noe nytt..
Denne søte, avlange zinkpotta med motiv kom i tre størrelser. Nå er det bare noen få igjen... det kom også planteredskaper og en skjønn liten vannkanne i samme serien. :)..."fattigmanns-sølv passer hjemme hos meg... i denne kan man jo ha noen karameller på lur..?!
Jeg kjøpte med meg hjem noen telysglass i samme serien som denne. Fattigmanns-sølv er fint å ha telys i,for det gir så fint skinn igjennom glasset..


...skjønneste lille gyngestolen... bare synd jeg har for store barn til den... :)


....litt stemning fra i kveld... det lukter herlig røkelse her også. Synd det ikke går an å formidle den lukten til dere. Har fått i 8 herlige dufter...


Vil du ta en titt på Kremmerhusets nye hjemmeside? det kan du gjøre HER

2 kommentarer:

  1. Det er utrolig mye fint på Kremmerhuset. Kremmerhuset har klart å ta pulsen på hva man ønsker å kjøpe :-). Zinkpotten er nydelig, og gyntestolen likeså.
    Klem

    SvarSlett
  2. He he. Ja mye fin knebøy å male. Alt som får hjertepumpa til å gå litt fortere er trim. Dere får ha en så riktig god tur til Bornholm (håper du sliter ut joggeskoene :-)), og en strålende kveld du også.
    Klem

    SvarSlett